英国​谢菲尔德大学(The University of Sheffield)本科和研究生申请条件介绍

英国谢菲尔德大学(The University of Sheffield),简称“谢大”,世界百强名校,英国顶尖学府。学校位于英国英格兰南约克郡的谢菲尔德,建校历史可追溯至1828年,是英国著名的六所红砖大学之一。

作为一所百年名校,谢菲尔德大学以其卓越的教学质量与科研水平而享誉英国乃至全球,共培养出了6位诺贝尔奖获得者。谢菲尔德大学是英国众多百年名校中最具有国际声望的世界一流研究型大学之一,为世界大学联盟、罗素大学集团、白玫瑰大学联盟、N8大学联盟、欧洲大学工会(EUA)以及联邦大学公会(ACU)成员。

世界排名

QS世界大学排名:

2019年QS世界大学排名第75名

2020年QS世界大学排名第78名

USNews世界大学排名:

2020年USNews世界大学排名第132


申请条件:

本科申请条件:

International Foundation :

高中成绩:80%,或者等同的成绩,GCSE/IGCSE B以上,9-6的英文和数学。

IB: 26分

ASLEVEL:32分

雅思最低要求4分,最高要求6分。(6分可缩短 foundation 的课程时间)

专业具体申请要求:

Accounting and Financial Management BA

Accounting and financial management plays a major role in all organisations, and extends beyond just a series of mathematical techniques and processes. We want to show you the bigger picture, so you can take your career in any direction you choose.

Our course looks at the way in which accounting informs decision making and the impact of accounting information systems on organisations. Socially-responsible financial management is also an important part of the course and you'll explore the impact of financial decisions on societal welfare, the environment and company shareholders.

会计和财务管理在所有的组织中都扮演着重要的角色,而不仅仅是一系列的数学技巧和过程。我们想向你展示更大的图景,这样你就可以选择你的职业生涯的任何方向。

我们的课程着眼于会计如何告知决策和会计信息系统对组织的影响。对社会负责任的财务管理也是本课程的重要组成部分,你将探索财务决策对社会福利、环境和公司股东的影响。

申请要求:

成绩要求:

英文要求:雅思6.5以上,小分大于6分。

ALEVEL:ABB (有其他成绩可以适当减免刀BBB,A in a relevant EPQ; BBB + A in Core Maths)

IB成绩:33分

申请通道:

需要提交高中成绩以及其他背景条件。


研究生申请:

Accounting, Governance and Financial Management

The programme explores the financial management of a range of organisations along with core competencies of financial and management accounting. The first semester sets the scene with foundation modules, before guiding you to more advanced material.

On graduation, you will be fully equipped to take an advanced accounting or financial management role. The special emphasis on governance makes this masters ideal if you want to be a financial manager in an organisation or if you want to go into financial services as an auditor, for example.

Like all our masters, this programme combines rigorous academic work with practical experience. Through seminars, group work, real-life case studies and a dissertation, you’ll develop the skills and the judgement to practise financial management in any sector. You can apply to base your dissertation on project work with an external organisation.

本课程探讨一系列机构的财务管理,以及财务及管理会计的核心能力。第一学期是基础模块,然后引导你学习更高级的材料。在毕业时,你将完全准备好接受一个高级会计或财务管理的角色。例如,如果你想成为一个组织的财务经理,或者你想进入金融服务行业,成为一名审计师,那么对治理的特别强调使这一硕士学位成为了你的理想选择。

与我们所有的硕士课程一样,这个项目结合了严谨的学术工作和实践经验。通过研讨会、小组工作、现实生活中的案例研究和一篇论文,你将培养在任何部门实践财务管理的技能和判断力。你可以申请将你的论文建立在一个外部组织的项目工作上。

成绩要求:

雅思:6.5,小分6分及以上。

最低要求:Minimum 2:1 honours degree or an approved professional qualification.

(获得相关专业荣誉学士学位)

填写谢菲尔德的申请表单。

表单内容包括:成绩,报告,个人学术背景。

学校需要上传信息包括:学位,大学四年学术成就,语言成绩,research proposal, 以及相关课程描述。

Tags:

发布: SUUK 分类: 院校信息
留言列表
发表留言
◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。